Bedrijf

Carrières

Companial biedt een geweldige plek om te werken met aantrekkelijke voordelen, flexibele werkmogelijkheden en nog veel meer. Kijk naar onze berichten.

Werk bij ons!

Bij Companial geven we u de kans om uzelf te zijn. Het begint allemaal met u!

Wij geloven dat we samen de wereld kunnen veroveren. Als onderdeel van ‘s werelds grootste Dynamics-community zal uw werk onze partners helpen hun meest ambitieuze doelen te bereiken, hun grootste uitdagingen op te lossen en hun successen volledig te benutten.  Bent u klaar om een uitstekende carrière uit te bouwen?

Waar staat Companial voor?

Mensen

Onze mensen zijn de kern van ons succes en wij erkennen dat de kwaliteit van het leven de kwaliteit van ons werk bepaalt.

Innovatie

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf met een sterk en ondersteunend team dat altijd klaar staat om hun kennis en ervaringen met u te delen.  

Cultuur

Onze informele en open cultuur wordt gedreven door respect, samenwerking, plezier, en een hoge mate van vrijheid in combinatie met gedeelde verantwoordelijkheid. 

We zijn op zoek naar jou!

Als u graag werkt in een internationale omgeving en gepassioneerd bent door baanbrekende technologieën, dan bent u de persoon die we zoeken!

Interesse? Meer informatie over onze kernwaarden.

Samen kunnen we verwachtingen overtreffen

Ons succes is gebaseerd op het succes van onze werknemers. Om onze doelstellingen te bereiken en uitstekende ondersteuning te bieden aan onze partners, moeten we groeien, en daarom zijn we op zoek naar professionals die het verschil kunnen en willen maken. Mensen die deskundig zijn of willen worden in hun vak, die kunnen genieten van de groeiende uitdagingen van een jonge onderneming, en die kansen zien in plaats van problemen.

Tegelijkertijd geven we om uw groei en bieden we u diverse leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij moedigen u aan om te investeren in uw kennis en vaardigheden en deze uit te breiden, omdat wij weten dat dit een positieve invloed zal hebben op uw geluk, het toekomstige succes van onze partners en de prestaties van ons eigen bedrijf.

Werken bij Companial betekent genieten van de volgende voordelen:

Hechte teams

We vieren succesmomenten en hebben de beste interne evenementen omdat we weten hoe we werk en plezier kunnen combineren.

Leidende experts

Wij zijn een hoogopgeleid en voortdurend groeiend internationaal team, waar u kunt leren van de besten, uw ideeën kunt bijdragen, uw competenties kunt valideren en samen kunt groeien.

Constante groei

Wij investeren in de persoonlijke groei en het geluk van onze mensen en bouwen op een open en diverse cultuur.

Flexibiliteit

Wij streven naar comfortabele en optimale werkomstandigheden: een informele omgeving, flexibele werktijden en de mogelijkheid om op afstand te werken.

Bekijk onze open vacatures

Of neem contact op met onze Talent Acquisition Manager Raimonda

“Hallo en welkom bij Companial! Mijn naam is Raimonda, en ik ben de Talent Acquisition Manager hier bij Companial. Als trotse Microsoft Gold Partner zijn wij toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke oplossingen en diensten met behulp van de nieuwste Microsoft Dynamics-technologieën. Bij Companial geloven we dat onze mensen onze grootste troef zijn. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net aan het begin van je carrière staat, hier vind je volop mogelijkheden om te groeien, te leren en vooruit te komen. Kom werken bij Companial en maak deel uit van een team dat de toekomst van technologie vormgeeft. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en samen geweldige dingen te bereiken!”

Gelijkheid, integratie en diversiteit bij Companial

Bij Companial is onze bedrijfscultuur een van onze sterkste punten. Wij geloven dat gelijkheid, inclusie en diversiteit ons bedrijf niet alleen een betere plek om te werken maken, maar ons ook succesvoller maken. Wij omarmen mensen van alle leeftijden, religies, etniciteiten, handicaps, seksuele geaardheden en genders. En we streven naar een veilige, gelijkwaardige en inclusieve cultuur, waarin al onze mensen, van welke achtergrond dan ook, zich thuis kunnen voelen en zichzelf (op hun best) kunnen zijn.

Companial steunt het Women in Dynamics initiatief.

Als Companial mogen we trost zijn hoe wij de werving en het behoud van onze vrouwelijke werknemers binnen ons bedrijf weten te bevorderen.

32% van ons personeelsbestand is vrouw.
38% van het managementteam is vrouw.

Als vrouw wil je graag werken bij een bedrijf met een bedrijfscultuur die staat voor diversiteit en inclusiviteit en waar je dus niet bang hoeft te zijn te worden gediscrimineerd op basis van bijvoorbeeld geslacht. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om alle werknemers gelijke kansen te bieden. En dankzij onze mensgerichte en flexibele werkcultuur hebben alle werknemers bij Companial dezelfde kansen en mogelijkheden.

Ontmoet uw toekomstige collega's