All Cloud

Uw cloud-traject

Het bedrijfsproces digitaliseren met ICT: dit is het voornaamste streven van de volledige Companial-community. We kunnen dit streven bereiken door constant te veranderen.

We doen bij Companial niet alsof wij alle antwoorden hebben. Maar we zijn er wel van overtuigd dat we u kunnen helpen met onze vaardigheden en deskundigheid, waardoor we er samen voor zorgen dat u beter presteert. De manier waarop we u kunnen helpen varieert en wordt gebaseerd op uw unieke zakelijke behoeften. Dit kan betekenen dat wij continue support bieden via ons ledenprogramma, maar ook een compleet leertraject bij de Companial Academy, of door middel van technische diensten en advies om complexiteits-, schaalbaarheids- of capaciteitsuitdagingen op te lossen.

We vragen u om alle mogelijkheden in de secties “Membership” en “Services”’ op deze website te bekijken. En tot slot gaat onze voorkeur altijd uit naar een persoonlijke aanpak, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw specifieke bedrijfsuitdagingen met ons te bespreken.

Hoe we eerder te werk gingen


In het verleden konden uw klanten worden geholpen met betrouwbare, op zichzelf staande ERP-, F&O- of CRM-oplossingen. Als verkoper maakte u het aanbod volledig met uw eigen marktspecifieke (of soms klantspecifieke) aanpassingen, en ging u meestal van het ene grote implementatieproject naar de volgende. 

Deze sequentiële business heeft lange tijd ons verkoopproces, onze implementatie, resourceplanning en inkomstenstromen bepaald. Veel partners hadden er zelfs met succes hun organisatieprocessen voor geoptimaliseerd.

Maar nu zijn de tijden veranderd.

Wat klanten tegenwoordig verwachten


Het huidige ICT-klimaat draait volledig om cloudgebaseerde business applications, en de flexibiliteit die deze applicaties hebben. Klanten verwachten snelle en veelzijdige implementaties, plug-and-play-integraties en oplossingen die realtime data-analyses mogelijk maken.

Microsoft heeft deze verandering over de laatste jaren omarmd en deze doorgevoerd in hun producten. Dynamics is toegevoegd aan de cloud, het licentiemodel is geüpdatet en er is een bijna onbeperkte functionaliteit geïntroduceerd via Microsoft Dataverse en Power Platform.

Wij waren eerder, als QBS Group en 1ClickFactory, en nu als Companial, grote voorstanders van de overstap naar de cloud, en van het potentieel dat deze investering heeft. Maar we zien tegelijkertijd ook dat deze overstap uitdagingen bevat, en werken daarom hard om onze partners bij te staan tijdens dit traject.

 

Dit zijn de meest voorkomende uitdagingen waar vragen over worden gesteld:

Voor welke uitdagingen sta je?