All Cloud

Uw cloud-traject

Elke Dynamics Partner heeft maar één missie: bedrijfsprocessen digitaliseren met behulp van IT.

Bepalen hoe u uw klanten het beste van dienst kunt zijn, is echter geen eenmalige puzzel die u moet oplossen omdat onze markt voortdurend aan verandering onderhevig is.

Wij zijn er om elke Dynamics Partner te helpen zich aan te passen, te reageren en sneller te groeien.

Wees de beste Dynamics gids voor uw klanten

In een steeds veranderende en snel innoverende omgeving moeten uw klanten op u kunnen vertrouwen als een betrouwbare en deskundige gids. Om ervoor te zorgen dat u de best geïnformeerde partner bent, houdt Companial u op de hoogte van al het relevante Microsoft-nieuws en updates via onze nieuwsbrieven en webinars. Bovendien geloven wij in persoonlijke en directe betrokkenheid via uw lokale Partner Success Manager en Licensing support teams. Door te begrijpen wat er gaande is in de Dynamics markt en welke impact dit heeft op de bedrijven van uw klanten, kunt u het verschil maken.

Waarde toevoegen aan uw klanten hangt af van de competentie die u als partner inbrengt. De Companial Academy is erop gericht de vaardigheden van uw organisatie te vergroten, van verkoop tot ontwikkeling. De Learning Journeys maken leren een constant en gegarandeerd proces, zowel voor uw nieuwste aanwinsten als voor ervaren consultants en ontwikkelaars.

Vergeet technische showstoppers

Uw klanten vragen om cloud-applicaties die snelle en soepele implementaties, plug-and-play integraties en real-time gegevensanalyse mogelijk maken. Als partner begrijpt u de technische complexiteit die komt kijken bij het realiseren hiervan.

Wij streven ernaar een end-to-end distributeur te zijn en onderscheiden ons door onze expertise en interne capaciteit om u te ondersteunen bij deze technische uitdagingen. Of het nu gaat om ontwikkelingsinspanningen, upgradeprojecten of continu onderhoud van oplossingen, wij kunnen u met alles helpen.

Word lid van de grootste Dynamics community

Uw klanten laten profiteren van de voordelen van een all-cloud IT-praktijk is geen op zichzelf staande operatie. Door lid te worden van onze community kunt u gebruik maken van de ervaringen van meer dan 1000 andere Dynamics Partners en aanvullende (ISV) oplossingen ontdekken die goed zouden kunnen aansluiten bij de behoeften van uw klanten.

Bovendien brengen we u in contact met de drijvende krachten achter de ontwikkeling van Microsoft Dynamics producten. Deze betrokkenheid bij Microsoft werkt twee kanten op, omdat Companial onze groeiende groep succesvolle Microsoft Partners een stem geeft.

Dit is waarom Cosmo Consult zich heeft aangesloten bij Companial
Hoe wij werken

Bij Companial zijn we er sterk van overtuigd dat een B2B partnerschap draait om mensen. Werken met Companial is gebaseerd op persoonlijke relaties, open communicatie en lokale aanwezigheid. We kijken uit naar een connectie!

Lidmaatschappen

Als Microsoft distributeur geloven wij niet in een samenwerking die alleen maar gebaseerd is op transacties. De kern van ons lidmaatschap model is gebaseerd op het toevoegen van waarde en het waarborgen van het succes op lange termijn van uw reseller business. Uw succes is ons succes, is ons motto.

Wanneer u zich aansluit bij Companial, bepalen wij het niveau van betrokkenheid in de Membership optie die past bij uw behoeften.

Lees meer over

Diensten

Met onze jarenlange ervaring in Microsoft Dynamics, bieden wij graag alle technische ondersteuning voor Microsoft Dynamics en Power Platform. Onze technische diensten zijn beschikbaar voor alle Dynamics Partners.

Voor meer informatie over onze technische diensten voor Dynamics Business Central, Finance & Supply Chain Management, Sales, Marketing en andere Dynamics 365 apps kunt u de ‘Services’ sectie op onze website bekijken of ons aanbod hieronder verkennen.

"With more than a decade of experience in helping Partners stand-up Dynamics 365 and Power Platform practices, Companial has a proven methodology for empowering small to medium business (SMB) Partners to succeed."

    Learn more about Companial in the Microsoft Case Study Companial helps Microsoft Dynamics 365 partners scale, drive profitability

    Explore our offering