ISV

ISV-Partnerschap

Verhoog de verkoop van uw ISV-oplossing door te profiteren van ons partnerschap en de grootste community van Dynamics-partners!

Om u te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf, biedt Companial het ISV-partnership, gericht op het uitbouwen en uitbreiden van uw huidige partnerkanaal.  Ons zeer ervaren team kan u helpen de kwaliteit van uw netwerk te verbeteren en meer business te genereren. Op die manier kan een ISV zich concentreren op waar hij goed in is: het bouwen van een geweldige oplossing.

Het ISV-partnerschap bestaat uit afspraken over marketingactiviteiten en een distributieovereenkomst die is afgestemd op uw behoeften en leveringsproces van oplossingen.

De marketingactiviteiten die deel uitmaken van het partnerschap zijn:

Voor meer informatie en prijzen binnen uw markt

De distributieovereenkomst wordt op uw specifieke behoeften toegesneden en kan de volgende services omvatten:

Bespreek uw optimale leveringsproces

Companial ISV Navigator

Als u een Dynamics-wederverkoper bent die op zoek is naar een relevante ISV-oplossing, kan het een hele strijd zijn om de beste optie te selecteren. Vooral als u uw zoektocht begint in uitgebreide collecties, zoals AppSource of Google. Daarom hebben wij de Companial ISV Navigator gemaakt. In de Navigator worden relevante en vooraf gekwalificeerde ISV-oplossingen op een consistente en duidelijke manier gepresenteerd.

Als onderdeel van het ISV-partnership, zullen wij alle relevante informatie over uw oplossingen toevoegen en onderhouden met als doel uw business te laten groeien binnen de gehele Companial-gemeenschap.

Companial Marketplace

De Companial Marketplace is het bestelplatform voor alle Microsoft-wederverkopers in onze community. Door uw ISV-oplossing via de Companial Marketplace te verkopen, kunt u veel van de rompslomp overslaan die gewoonlijk komt kijken bij orderbevestigingen, kredietcontroles en facturering. U als ISV kunt profiteren van de geautomatiseerde verkoop- en leveringsstroom, terwijl ook de wederverkopers in onze community beter worden bediend, omdat zij ISV-oplossingen met slechts één klik kunnen bestellen op hun veelgebruikte CSP-transactieplatform.


Wilt u meer weten over de Marketplace en het ISV-partnerschap?

Jullie gaven ons goede impulsen en hielpen ons om buiten de kaders te denken

ISV: SIEVERS

"Onze meest positieve ervaring was de manier waarop met de opleiding werd omgegaan”

ISV: ADVANIA

Ze hielpen ons met de vertakkingsstrategie. Ook helpen ze ons nu met extensies.

ISV: 4PS

Ik heb veel kunnen leren van Herman's ervaring in ISV.

ISV: BE-TERNA