Bedrijf

Ontmoet het bestuur

Introductie van het Companial Management Team

Iedereen van het Companial Management Team is toegewijd aan het succes van onze partners. Laat het ons weten als u het op prijs stelt dat een van de teamleden contact met u opneemt om uw problemen te bespreken, ongeacht of u een bestaande partner bent of nog overweegt partner van Companial te worden.

Management Board

Louis Rustenhoven,

CEO,

Louis is al meer dan zeven jaar de aanvoerder geweest van onze moedermaatschappij Novature. In deze rol was hij zeer betrokken bij QBS Group en begeleidde hij het proces van de versterking van de relatie met 1ClickFactory, wat resulteerde in de geboorte van onze gezamenlijke organisatie Companial in 2022. Zijn motto “the moment you stop learning, you stop leading” weerspiegelt de manier waarop hij zijn Companial team begeleidt en uitdaagt om het elke dag een beetje beter te doen.

Wouter van Grootheest,

CFO,

Na zijn studie Economie begon Wouter zijn loopbaan bij een Nederlands ERP software bedrijf. De match tussen zijn financiële professie en de IT markt bleek van lange duur, en vandaag de dag profiteert onze organisatie al meer dan 7 jaar van zijn financiële management vaardigheden.

Erik Kaae,

VP Sales & Partner Engagement,

Erik kwam in 2022 bij Companial om onze Sales en Partner Engagement teams te managen onder zijn motto ‘Samen Winnen’. Hoewel relatief nieuw in onze organisatie heeft Erik meer dan 18 jaar diepgaande ervaring in het verkopen van Microsoft technologie, zowel met Microsoft als met Microsoft partners.

Michael Hartmann,

Chief Marketing and Portfolio Officer,

Voor veel mensen in onze community zal Michael geen introductie nodig hebben, aangezien hij sinds 2017 al leiding geeft aan QBS Group. Met ervaringen binnen Microsoft die teruggaan tot 1995 kunnen we simpelweg stellen dat Dynamics deel uitmaakt van zijn DNA. Binnen Companial zal Michael leiding geven bij het uitbouwen en communiceren van het Companial aanbod naar het gehele Dynamics eco systeem.

Linas Sneideris,

VP Technical Services,


Voor Companial werkte Linas meer dan 14 jaar bij EY, waar hij de Technology Consulting Practice leidde en daarbinnen de Microsoft Business Applications Practice opbouwde. Als management consultant heeft hij gewerkt met bedrijven in verschillende sectoren en hen geholpen het potentieel van technologie te realiseren om bedrijfswaarde te creëren. Linas’ huidige missie is het helpen van D365 en Power Platform partners om zaken te doen en te groeien!

Eduard Dell,

VP Operations, Platforms & IT,


Na een aantal jaren voor Navision en Microsoft te hebben gewerkt, kwam Eduard in 2016 bij QBS Group. Zijn diepgaande kennis over de markt en technologie in combinatie met een ondernemersmentaliteit heeft zijn vruchten afgeworpen toen hij onze DACH-regio naar zijn volle potentieel leidde en liet groeien. In zijn nieuwe rol kunnen we er zeker van zijn dat de Companial operatie zal profiteren van de Duitse precisie en soliditeit.

Will McIntee,

VP Business Development,

Met zijn energie en enthousiasme is Will de perfecte ambassadeur en scout om de business development voor Companial aan te sturen. Aangezien deze echte Welshman van rugby houdt, moet u op uw hoede zijn als hij voorstelt een scrumsessie te organiseren.