Business Central

Migration & Modernization programma

Migreer 5x sneller naar Dynamics 365 Business Central Online via dit gratis exclusieve samenwerkingsprogramma.

Het Microsoft Business Central Migration & Modernization (M&M) programma is een exclusieve kans voor jou als partner om je klanten sneller en efficiënter te helpen met de migratie naar Dynamics 365 Business Central Online. Het programma biedt een breed scala aan voordelen, waaronder gratis toegang tot speciale tools en expertise, financiële voordelen en ondersteuning bij je salesgesprekken. Profiteer als partner gratis van alle voordelen uit dit M&M-programma en migreer je klanten 5 keer sneller naar de cloud. Neem contact op met Companial voor meer informatie.

Hoe kan het Migration & Modernization programma mij als partner helpen?

Migreer jouw klanten eenvoudig naar Business Central Online met gratis tools en expertise van Microsoft en Companial!

Onbeperkte toegang tot assessments, trainingen en technische hulpmiddelen.

Gratis analysetools, upgrade-tool box, migratietools, video’s en Q&A-sessies.

Voorbeeld AIM Assessment Report.

Direct inzicht in de migratiestrategie naar Business Central Online

Ons programma helpt jou bij het beoordelen van de complexiteit van de oplossingen en het selecteren van de beste migratiestrategie, zodat de overgang naar Business Central Online soepel verloopt.

Download voorbeeld

Of vraag Frans Kurvers voor een voorbeeld assessment

Ondersteuning bij het voeren van salesgesprekken

Toegang tot rapportages die inzicht geven in de kosten en tijd die gemoeid zijn met de migratie voor interne planning, het opstellen van een degelijke migratiestrategie voor de complete klantenkring en om te gebruiken voor je offerte.

Eenvoudig claimen van de interessante Microsoft incentives.

Binnen het programma ontvang je de AIM Assessment die je als POE kan gebruiken voor het claimen van de Microsoft incentives*.

De normale prijs voor deze AIM Assessment POE is €3500, maar binnen dit programma is deze geheel gratis.

*Alleen beschikbaar voor partners met een geldige Designation.

Hoe werkt het Migration & Modernization programma?

Bekijk deze korte video en ontdek het proces voor het online aanvragen van Rapportages, overzichten en upgrade tools met stapsgewijze begeleiding voor een soepele overgang naar Business Central online.

Als deelnemer aan het Migration & Modernization (M&M) programma van Companial heb je onbeperkt toegang tot de “Migration to Business Central Online Assessment“. Deze online tool genereert het AIM Assessment Report, waarmee de overgang van Dynamics NAV on-premise klanten naar de cloud wordt vergemakkelijkt. Het rapport beschrijft de zakelijke voordelen, verwachte resultaten en essentiële overgangsprocedures, waarmee de basis wordt gelegd voor de op MCI-activiteiten gebaseerde incentive.

Wat zijn de vereisten voor deelname aan het Migration & Modernization (M&M) programma?

Aan het einde van het korte onboardingproces verzoeken wij je een onepager te ondertekenen waarin wordt verklaard dat wij zorgvuldig en in overeenstemming met de normen van Microsoft omgaan met gedeelde gegevens.

Bovendien vragen wij je maandelijks het aantal gebruikers dat van on-premises naar de cloud is gemigreerd (alleen het aantal on-premises gebruikers) te registreren, door middel van een paar klikken in een eenvoudige rapportagetool.

Heb je nog vragen?

Ontdek hoe het M&M-programma in jouw behoeften kan voorzien.

Frans Kurvers

Partner Success Manager Technical Services

World-leading Dynamics Partners recommend the Migration and Modernization program:

I would definitely recommend Companial to other Partners. It is invaluable to have someone of their experience and expertise help you make the right investments for the future.

Daniel Schmid Chief Portfolio Officer, COSMO CONSULT

A clear yes in recommending Companial! We saved a lot of time and resources. That means we could deal with the projects better and deliver them earlier.

Rainer Bickel CEO, Ability GmbH