Bedrijf

Over Companial

De missie van Companial is om elke Dynamics-partner in staat te stellen de verwachtingen te overtreffen! Wil u deel uitmaken van de meest geprefereerde community en het expertisecentrum voor elke Dynamics-professional ter wereld?

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal begint in 2022 als Companial, maar onze basis is jaren geleden gelegd. 1ClickFactory werd in 2009 opgericht en is een ervaren leverancier van (geautomatiseerde) technische services aan Microsoft-partners. QBS Group werd in 2013 opgericht en opereert als een value-added MKB-distributeur voor het snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft-partners. Na jaren van nauwe samenwerking hebben beide organisaties besloten hun krachten te bundelen en samen als Companial de markt te bedienen.

Novature

Companial behoort tot de Novature. De Novature bestaat uit een effectieve mix van bedrijven die de kanalen in IT en Telecom aanzienlijk verbeteren.

Als Companial bedienen

 we een netwerk van meer dan 1000 Microsoft-partners in 75 landen.

 Werk met een team van meer dan 200 fanatieke Microsoft-experts.

 Wij verrichten ons werk altijd met een persoonlijke en lokale focus vanuit onze kantoren in 7 verschillende landen.

Zowel QBS Group als 1ClickFactory waren in het verleden kritische succesfactoren voor Microsoft's Dynamics’ MKB-aanpak. Nu beide bedrijven één worden, kunnen ze geweldige ervaringen creëren voor partners en klanten, dus dit is fantastisch nieuws voor het hele Dynamics-ecosysteem.

Mike Morton General Manager Dynamics 365 Business Central bij Microsoft Corp.

Zowel QBS Group als 1ClickFactory hebben een succesvolle voorgeschiedenis in het bedienen van partners in het Microsoft Dynamics-ecosysteem. We zullen die focus houden op Microsoft Dynamics en Power Platform.

Louis Rustenhoven CEO Companial

"We hebben in het verleden gebruik gemaakt van de services van QBS Group en 1ClickFactory en zij hebben ons geholpen om onze overstap naar de cloud te versnellen, dus we kijken ernaar uit om in de toekomst een uitgebreider aanbod voor Dynamics-partners te hebben".

Paul White Uitvoerend directeur van The NAV/365 People

  De 4 pijlers van succes

  Gemeenschap

  Het is een uitdaging voor een Microsoft-wederverkoper om alles bij te houden, met inbegrip van de markt, uw klanten, uw prospects, het Dynamics-partner-netwerk, en nieuws van Microsoft. Daarom gebruiken partners de Companial-community om op de hoogte te blijven, te benchmarken met andere partners en te leren en ontwikkelen op zowel product- als commercieel niveau.

  Companial heeft een sterke relatie met Microsoft. Het voordeel van deze nauwe relatie werkt in twee richtingen. Aan de ene kant kunnen we verzekeren dat Companial-partners de best geïnformeerde Microsoft-partners ter wereld zijn. Anderzijds kunnen wij onze Microsoft-tegenhangers op de hoogte brengen wanneer de partners in onze community behoefte hebben aan duidelijkheid of steun.

  Bekwaamheid

  Dynamics-professionals profiteren van Companial’s bekwaamheid om hen te helpen de nieuwste producten en licentiestructuren te begrijpen door middel van webcasts, training, ondersteuning en beste praktijken van andere succesvolle Companial-leden.

  Met Companial kunt u groeien en waarde toevoegen aan uw bedrijf met een praktijk die is gebouwd op de nieuwste Microsoft Dynamics 365- en Power Platform-ontwikkelingen. Companial zal u in elke fase van die reis bijstaan.

  Capaciteit

  Microsoft Dynamics-partners opereren in een groeiende markt en worden vaak geconfronteerd met een tekort aan capaciteit. Daarom is het zinvol te analyseren hoe en waar u uw kostbare tijd en middelen besteedt. Companial kan u helpen uw focus en inspanning daar te houden waar het er echt toe doet door bepaalde uitvoerende werkzaamheden uit handen te nemen. Zaken als upgrades, datamigratie en uitbreidingsonderhoud zijn typische activiteiten die baat kunnen hebben bij onze schaal- en automatiseringsgerichte aanpak, zodat u zich kunt richten op die activiteiten die uw klanten optimale waarde kunnen bieden.

  Bij Companial zijn we volledig gericht op het helpen van partners om hun capaciteiten ten volle te benutten.

  Mogelijkheden

  U kunt uw bedrijf uitbreiden en waarde toevoegen met een ERP- of CRM-praktijk die is gebouwd op Microsoft Dynamics 365 en Power Platform-mogelijkheden. Companial zal u ondersteunen in elke fase van uw Microsoft-reis.

  Dynamics-partners vergroten hun capaciteiten door gebruik te maken van Companial services om kennis te leveren waar nodig. Dit kan gaan over uitdagende upgradeprojecten voor NAV/BC, de start van een nieuwe Power Platform-praktijk, onderhoud van slimme oplossingen voor uw Dynamics-beheeroplossing voor uw financiering en toevoerketen, en meer.