Power Platform

Technisch advies

Concentreer u op waar u goed in bent en doe voor al de rest beroep op de on-demand expertise van Companial.

Het omgaan met bedrijfstoepassingen kan ingewikkeld zijn.  Verzoeken van klanten behandelen en beantwoorden zonder over de nodige ervaring te beschikken, kan ingewikkeld en tijdrovend zijn.  Dit is waar ons team van deskundigen u kan helpen.  Voor al uw technische servicebehoeften staat ons adviesteam voor u klaar.

Aarzel niet om onze productexperts te benaderen bij vragen!

Blijf op de hoogte


In de steeds veranderende wereld van Microsoft Business-toepassingen is het een voortdurende uitdaging om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ons team van productexperts staat klaar om u te helpen inzicht te krijgen in de relevantie van alle nieuwe aankondigingen en de impact ervan op uw dagelijkse werkzaamheden.

Profiteer van beste praktijken


Door voortdurend meer dan 1.000 unieke Microsoft Dynamics-partners over de hele wereld van dienst te zijn, hebben wij een reeks beste praktijken ontwikkeld die door al onze partners kunnen worden toegepast. Deze beste praktijken vormen een fundamenteel element in onze adviesbenadering.

Een oplossing op maat vinden waar nodig

Wij beseffen dat u soms meer begeleiding op maat nodig hebt. Bijvoorbeeld bij complexe implementaties of bij het plannen van de overstap van uw klanten naar de cloud. Van het begin van uw eerste project tot het einde van uw laatste succesvolle implementatie staan wij steeds tot uw beschikking om te helpen.

App in a Week

Onze App in a Week-service is ontworpen om partners op weg te helpen met Power Platform. Van het helpen bij de identificatie van de juiste zakelijke opportuniteit tot het bieden van een gedetailleerd inzicht in alle componenten van de technologie die uw oplossing kunnen realiseren, wij bereiden u voor op het creëren, beheren en onderhouden van uw aanbiedingen in de markt. Of het einddoel nu een Microsoft AppSource-vermelding is of de Companial commerciële marktplaats, wij kunnen de ervaring bieden die nodig is om dit te helpen verwezenlijken.

Voor meer informatie over App in a Week, en andere Power Platform gerelateerde aanbiedingen, kan u contact opnemen met onze experts!