Bedrijf

Prijzen en Erkenning

We zijn dankbaar voor de erkenning die we krijgen omdat we doen waar we van houden.

Microsoft Inner Circle

Companial is onderscheiden met de Microsoft Inner Circle for Microsoft Business Applications Award 2021/2022. Dit is het achtste jaar op rij dat het bedrijf deze eer te beurt valt.

Companial (voorheen QBS Group) heeft opnieuw de prestigieuze 2021/2022 Inner Circle status voor Microsoft Business-toepassingen behaald. Sinds de oprichting heeft Companial deze uitmuntende eervolle onderscheiding elk jaar ontvangen. Inner Circle-leden worden beloond voor hun prestaties op een hoog niveau van uitmuntendheid door het leveren van waardevolle oplossingen die organisaties helpen meer succes te behalen.

ISV-ontwikkelingscentrum

Vanaf juli 2017 is Companial (voorheen 1ClickFactory) een officieel ISV-ontwikkelingscentrum geworden voor Microsoft Dynamics-oplossingen. Companial biedt een breed scala aan R&D-services: Productconcepten bouwen, upgrades en integraties van Microsoft producten, functionele implementatie, testen en productondersteuning. Microsoft ISV-ontwikkelingscentra hebben een speciale relatie met Microsofts R&D-teams om sterke technische services van derden te kunnen leveren aan Dynamics-partners, waarbij ze Level 400-training en ondersteuning krijgen.

ISO 27001-gecertificeerd

Companial’s informatiebeveiligingsbeheersysteem voor hosting op Azure is ISO 27001-gecertificeerd. Veiligheid van onze services is altijd onze hoogste prioriteit geweest. Eén manier om aan te tonen dat beveiliging hoog in het vaandel staat, is met een degelijke, internationaal erkende certificering.