Business Central

Hosting via Azure

Laat uw klanten profiteren van de voordelen van de cloud met een handig self-provisioning-platform voor hosting via Azure.

Implementeer en beheer de oplossingen van uw klanten eenvoudig via Microsoft Azure. Het self-provisioning-platform van Companial is een geautomatiseerde tool die is ontwikkeld voor Microsoft Dynamics Partners om Dynamics NAV- of Business Central-oplossingen eenvoudig en veilig te implementeren.

Cloud-voordelen voor elke klant

Zelfs als uw klant nog niet klaar is voor een SaaS-gebaseerde oplossing, kunnen ze met Hosting op Azure de voordelen van cloud ervaren.

Bekijk hier de video van een praktijkcase

Implementatie in enkele minuten altijd


Uw klanten kunnen 24/7 en met onze 99.9% beschikbaarheidsgarantie aan de slag met maar een paar muisklikken.

Veiliger dan ooit

Door onze hoge veiligheidsstandaarden en bekwame professionals hebben wij gegarandeerd de veiligste oplossing voor uw klanten, bijgestaan door de ISO 27001-certificering.

Bekijk het certificaat

Waarom Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central hosten via Azure?

Het hosten van Dynamics NAV/Business Central via Azure met het self-provisioning-platform is voor partners een van de populairste en meest aanbevolen opties om oplossingen in de cloud te hosten. Deze hosting-oplossing is de perfecte tussenstap voor die klanten die (nog) niet klaar zijn voor de overstap naar een volledige SaaS-oplossing. 

Hosting on Azure using Self-Provisioning platform

Partner Experience Report 2022

Momenteel maken meer dan 160 partners, 1500 klanten en 24.000 gebruikers gebruik van ons self-provisioning-platform.

Dit zijn hun ervaringen met de dienst:

“Wij maken gebruik van het self-provisioning-platform om omgevingen voor onze klanten te hosten die niet hebben geïnvesteerd, of niet willen investeren in de on-premise-omgeving. Het grootste voordeel voor mij is de flexibiliteit van het platform. Het is eenvoudig in gebruik en voor een vaste prijs per maand."

Jean-Pierre Reniers Senior Technical Cloud consultant bij GAC Business Solutions

Als andere Dynamics Partners die het gebruik van de Companial self-provisioningtool overwegen mij om mijn mening zouden vragen, zou ik zeker zeggen dat Companial het best geprijsd is en uitstekende support biedt.

Michael Preis CEO bij SOCITAS

Onze ontwikkelaars zijn helemaal gevallen voor het Companial self-provisioning-platform: ze kunnen het systeem op verschillende manieren beheren, de support is uitstekend en het platform is heel eenvoudig in gebruik.

Mike Stallmann Director of Product & Business Development bij Oztera Inc.

Het prijsmodel

Starten en stoppen wanneer u wilt


U kunt op elk moment starten met de dienst, of deze stopzetten. De minimale abonnementsperiode is één maand.

Betaal per gebruiker, per maand


Bevat alles dat nodig is om uw Dynamics NAV/Business Central-oplossing uit te voeren.

Vaste prijzen


Geen opstartkosten, opzegkosten of onverwachte uitgaven.

Hoe werkt de implementatie van het self-provisioning-platform?

In slechts vijf stappen kunt u uw eerste klant in de cloud implementeren:

Dat was het. Uw eerste klant is geïmplementeerd!

Twee opties voor Hosting via Azure

Als u uw klant helpt bij de overstap naar een gehoste oplossing, zijn er twee verschillende manieren om dit te doen. Afhankelijk van de behoeften van de klant kunt u:

Blijf of...


De huidige Dynamics NAV/Business Central on-premises versie behouden en deze hosten via Azure totdat de klant klaar is om over te stappen op Dynamics 365 Business Central SaaS

Gratis proefperiode aanvragen >

... Upgrade


Upgraden naar Dynamics 365 Business Central on-premises en de oplossing hosten via Azure totdat de klant klaar is om over te stappen op Dynamics 365 Business Central SaaS.

Upgrade-analyse aanvragen >