Events |

Power Platform

Power Platform en Business Central, waar liggen voor jouw als partner de kansen?

Het Microsoft Power Platform gaat een steeds belangrijker onderdeel worden binnen de Microsoft business apps porfolio. Vanuit Companial willen wij jou helpen door je te informeren over de laatste ontwikkelingen. De maand December zal daarom in het teken staan van het Microsoft Power Platform.

Tijdens deze speciale clinic krijg je antwoord op de vraag: wat is het Power Platform en wat kan dit platform bieden voor jouw als Business Central partner? Deze clinic is speciaal voor Dynamics 365 Business Central partners die het Power Platform willen ontdekken en op het punt staan zich hierin verder te ontwikkelen.

Het is een eerste kennismaking met het platform en wij vanuit Companial gaan je informeren hoe je dit verder succesvol kan oppakken en jezelf kan trainen via de verschillende trainingsprogramma’s die wij jou kunnen bieden.

13 December, 2022

10:00-13:00 CET

Microsoft Schiphol, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Programma

10:00–10:10
Welkom
10:10–11:00
Microsoft Power Platform een introductie
Steven zal vanuit Microsoft een inspirerende sessie geven over het Power Platform en zal de belangrijkste onderdelen uitleggen en vertellen wanneer en welke oplossing je kan inzetten voor verschillende processen.
Steven Vlaanderen Oldenzeel, Microsoft
11:00–11:15
Pauze
11:15–12:00
Power Platform en de meest praktische toepassingen
Tijdens deze sessie zal William aan de hand van praktijkvoorbeelden je meenemen in de wereld van het Power Platform en zal hij je inspireren om Power Platform in te zetten bij de verschillende klantvragen.
William van Voorthuijsen, Companial
12:00–12:20
Companial Academy – Power Platform
Hoe kan Companial jou helpen om als partner het Power Platform succesvol op te pakken? En welke trainingen bieden wij aan.
Joey Willemse, Companial
12:20–13:00
Lunch

Voor wie is deze sessie?
Ben je bekend met Dynamics 365 Business Central maar wil je de mogelijkheden ontdekken van het Power Platform en wil je jezelf ontwikkelen, dan is dit een interessante eerste stap op je hierbij op weg te helpen.

Na het volgen van deze sessie:
Ben je op de hoogte van de mogelijkheden van het Power Platform en herken je situaties waarbij Power Platform een oplossing kan zijn. Tevens leer je meer over de te volgen trainingspaden waarin je jezelf kan ontwikkelen.

Prijs:
Deze clinic bieden wij gratis aan voor Companial partners (normale prijs € 475,-)

Let op: voor deze sessie zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dan ook snel aan.

More about Power Platform