Events |

Dynamics 365

Waar liggen voor jou als ICT-organisatie de zakelijke successen met Microsoft?

Microsoft heeft sinds de introductie van Dynamics 365 de oplossing voor klanten die op zoek zijn naar schaalbare en volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen met de maximale betrouwbaarheid van de Cloud.

Als unieke aanvulling op dit volledige platform biedt Microsoft het Power Platform. Met het Power Platform heeft Microsoft het modernste low code / no code platform van dit moment op de markt gebracht en dat biedt voor jou als ICT organisatie unieke kansen om een vernieuwende propositie op de markt te zetten en daarmee een nieuwe business op te bouwen.

Profiteer als ICT-organisatie van de groeiende vraag naar Microsoft Dynamics 365

Om aan de groeiende vraag te voldoen is Microsoft dringend op zoek naar nieuwe partners. Dit is een unieke kans voor jou als ICT organisatie om Dynamics 365 of het Power Platform toe te voegen aan jouw productportfolio.

Vrijdag 24 februari 2023

10:00 – 13:00 CET

Microsoft Schiphol

Voor wie is deze clinic:

Deze clinic organiseren wij speciaal voor ICT bedrijven die een belangrijke meerwaarde zien voor hun klanten in een volledige data integratie van Microsoft-oplossingen. En voor organisaties die nieuwe groeikansen zien met deze Business Apps en willen investeren in Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform.

Hoe kunnen wij je helpen?

Om je te helpen bij het inzichtelijk maken van deze marktkansen en meer begrip te krijgen van de zakelijke oplossingen van Microsoft, organiseert Microsoft in samenwerking met Companial deze unieke clinic.

Programma

Microsoft nodigt u van harte uit voor deze clinic, waarin je een volledig beeld krijgt van de kracht van Microsoft Dynamics 365 in combinatie met het Power Platform.

10:00 – 10:10
Welkom
Sandra & Joey
10:10 – 11:00

Marktkansen met Microsoft zakelijke oplossingen
Waar liggen voor jou als ICT-organisatie de groeikansen met Microsoft Dynamics 365? En wat betekent het voor jou als organisatie wanneer je Microsoft Business Apps zal gaan toevoegen aan je dienstverlening.

Sandra van Leeuwen
11:00 - 11:15
Pauze
11:15 – 12:00

Overzicht Dynamics 365 oplossingen
Tijdens deze sessie presenteert Steven de verschillende Microsoft Business Apps binnen de Dynamics 365 productfamilie. Je krijgt een goed beeld, welke oplossing het beste past bij jouw organisatie en klanten.

Steven Vlaanderen Oldenzeel
12:00 – 12:30

Companial Academy – Dynamics
Hoe kan Companial jou helpen om als Dynamics partner succesvol te starten?

Joey Willemse
12:30 – 13:00
Lunch

Upcoming webinars