Business Central

Vedligeholdelse af udvidelser

Udvidelseskompatibilitet med den seneste Microsoft Dynamics 365 Business Central-version til en fast pris.

Business Central Online-løsninger skal følge med Microsofts udgivelsescyklus. Selvom opdateringer sker automatisk, kan der være inkompatibiliteter med nye udgivelser. For at løse disse inkompatibiliteter tilbyder vi en udvidelsesvedligeholdelsestjeneste til et fast månedligt gebyr for at sikre udvidelseskompatibilitet med alle kommende Business Central-versioner.

Fordele ved udvidelsesvedligeholdelse for Dynamics 365 Business Central

Reducerer den økonomiske risiko


Sikrer kundernes forretningskontinuitet med en ensartet kvalitetsservice med forudsigelige omkostninger.

Opnår skalérbarhed


Sikrer en effektiv kapacitetsudnyttelse, der giver dig mulighed for at opskalere forretningsaktiviteter i perioder med stor efterspørgsel efter opdateringer.

Øger omsætningen

Øger overskuddet ved at sætte en gunstig margin baseret på de konsekvente faste månedlige omkostninger.

Overvind ”Breaking changes” i nye Business Central-versioner med automatiserede tests

Extension Maintenance (vedligeholdelse af kundetilpassede løsninger) omfatter test af løsningerne før hver Business Central-udgivelse. Dette hjælper med at identificere funktionelle problemer i de tidlige stadier og rette dem rettidigt. Baseret på omfanget af extensions giver vi anbefalinger om antallet af automatiserede test, der skal bygges. Hvis partnere ikke har testene, kan vi udvikle dem.

“Vi ville udføre automatiseret test af vores løsning, men jeg vidste, at det ville blive meget tidskrævende at forberede de automatiserede test, så vi bad om at få det leveret som en service for os, og vi var meget tilfredse med resultatet.”

Georg Böhlen CEO og Founder hos gbedv GmbH & Co. KG, OPplus

Vi udviklede automatiserede tests og bestilte en Extension Maintenance service, så Companial-teamet udfører disse tests. Og jeg ser en masse fleksibilitet i Companials service, fordi I har de test-pipeliner og en meget proaktiv maintenance management. Jeg tror ikke, at mange partnere er eksperter inden for DevOps eller GitHub. De gange, hvor vi har haft problemer, er jeg blevet kontaktet, og det har været en god oplevelse. Vi er to personer, og selvom vi ved meget, ved vi ikke alt, især ikke når det kommer til Microsoft-ting. Jeg er glad, når jeg kan skrive en besked til Companial, og de kan eskalere det til Microsoft og vi sammen kan lave en midnatssikkerhedsopdatering. Det ville vi aldrig kunne gøre som en virksomhed med kun to personer. Så vi sætter virkelig pris på det samarbejde, vi har med Companial, fordi det giver os nogle muligheder, som vi ellers ikke ville have.

Per Damsgaard Nielsen Dynamics Property ApS