Opgenomen webinars

Ontdek als Softwarehuis het succes met Dynamics 365: Download onze gratis tutorial

Benut als softwarehuis de groeiende vraag naar Microsoft Dynamics 365 Business Central, de krachtige ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven.

Waarom zou je deze tutorial downloaden?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is momenteel de meest geavanceerde ERP-software op de markt. Dit biedt voor jou als ondernemer een unieke kans om een innovatief aanbod te creëren en een winstgevend bedrijfsmodel te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten in onze gratis tutorial: "Hoe bouw je als softwarehuis een succesvol bedrijfsmodel met Dynamics 365"?

Deze tutorial geeft je inzicht in de kracht van Microsoft Dynamics 365 in combinatie met het Power Platform. We verkennen de mogelijkheden van deze ERP-software voor kleine en middelgrote ondernemingen en begeleiden je bij het opzetten van jouw eigen succesvolle bedrijfsmodel.

Wat behandelen we in deze tutorial?

Voor wie is deze tutorial bedoeld?

Als je een softwarehuis runt en op zoek bent naar nieuwe groeikansen door je te richten op de zakelijke oplossingen van Microsoft, is deze tutorial absoluut iets voor jou.
Laat hier je e-mailadres achter en ontvang direct onze gratis Microsoft tutorial: Hoe bouw je als softwarehuis een succesvol bedrijfsmodel met Dynamics 365?

Aankomende webinars