Business Central / F&SCM / Sales & Marketing / Power Platform

Companial Academy

Word de best opgeleide Dynamics 365-professional in de markt.

IT-ontwikkelingen gaan snel, en de zakelijke toepassingen van Microsoft vormen daarop geen uitzondering. Om aan de eisen van de klanten van morgen te voldoen, moet u elke dag bijleren. De Companial Academy is de plek om al uw verkoop-, consultancy- of technische competenties te ontwikkelen, evenals de soft skills die u nodig heeft om te slagen.

Het leercentrum voor Dynamics-professionals bevat cursussen:

1. voor elke rol in de organisatie


Of u nu werkt in verkoop, marketing, consultancy of ontwikkeling (of u bestrijkt alle drie de functies).

2. op elk niveau


De Companial Academy leert de beginners de basis en daagt de experts uit met de nieuwste (Microsoft) innovaties.

3. over Dynamics 365 en meer

Naast Dynamics 365 omvat het curriculum relevante cursussen voor Power Platform en andere belangrijke Microsoft-oplossingen zoals Azure. Regelmatig komen er meer trainingen voor gevalideerde ISV-oplossingen beschikbaar.

Omdat onze markt voortdurend in beweging is, wordt de Companial Academy bijna elke dag bijgewerkt.

Bekijk de nieuwste cursussen in de Companial Academy en begin vandaag nog met uw leerproces!

Onbeperkt leren

Een van de belangrijkste voordelen van een Companial-lidmaatschap is de volledige toegang tot de Companial Academy en onbeperkt gebruik van alle e-learnings. Als u overweegt lid te worden, bekijk dan ook alle andere redenen waarom een Companial-lidmaatschap loont.

“Het resultaat van de Academy is dat onze consultants goed zijn toegerust voor hun toekomstige taken. Met praktische oefeningen, gebaseerd op het scala aan werkzaamheden dat zij binnen WSB Solutions uitvoeren, hebben onze mensen tijdens de opleiding praktijkervaring opgedaan. Dit geeft hen het vertrouwen dat ze dagelijks uitstekend advies en ondersteuning kunnen bieden aan onze klanten."

Jan Penning CEO WSB Solutions