Finance and Supply Chain Management

Solution Maintenance

Blijf zelfverzekerd met de nieuwste Finance and Supply Chain Management-oplossing die continu wordt bijgewerkt en naar behoren functioneert!

Nadat de Dynamics AX-oplossing van uw klant is gemigreerd naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (voorheen F&O), worden er elke 6 weken automatisch Microsoft-platformupdates uitgerold. Het is verplicht om deze updates ten minste tweemaal per jaar uit te voeren, aangezien zelfs het eenmalig negeren van de updates kan resulteren in een niet-geïdentificeerde fout die in de productieomgeving verschijnt.

Wat kan onze Solution Maintenance-service u helpen bereiken?

Een duidelijke strategie

Definieer een duidelijke strategie voor het onderhoud van de oplossing van uw klant

Kwaliteit

Verminder financiële risico's en garandeer de bedrijfscontinuïteit van uw klant met een hoogwaardige dienstverlening

Doeltreffendheid

Beheer wijzigingen in de workflow en voer de vereiste updates effectief en op tijd uit

Klaar voor de test

Zorg ervoor dat de oplossing van uw klant klaar is voor geautomatiseerd testen

Solution Maintenance Service Process

1. Beoordeling van de testgereedheid


Het verkrijgen van inzicht in de nieuwste Finance and Supply Chain Management-oplossing van uw klant in termen van de geautomatiseerde testvereisten, het creëren van een duidelijk plan om de oplossing op het vereiste niveau te brengen voor de geautomatiseerde tests.

2. Inschrijving van de partner op abonnement


Geautomatiseerde testcases maken om de oplossing van uw klant klaar te stomen voor de geautomatiseerde Finance and Supply Chain Management-tests.

3. Solution Maintenance-abonnement


Tijdige en volledige aandacht voor de oplossing van uw klant om ervoor te zorgen dat deze altijd wordt getest en voldoet aan de nieuwste Microsoft-updates voor de Finance and Supply Chain Management.

Onze Solution Maintenance service vergemakkelijkt het leven van u en uw klanten. Met deze service en onze veelzijdige expertise verminderen wij eventuele risico’s na de vereiste updates door voor elke update testcases op te stellen, de tests uit te voeren en de oplossing daarna te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat de klant zich veilig voelt, en een goed werkend systeem heeft omdat elke update goed getest is en klaar voor gebruik!

Downloadbare bestanden

Zorg ervoor dat u onze beschrijving van de Solution Maintenance-service en de bijbehorende hand-outs hebt gedownload om meer te weten te komen over de service!

Begin nu met het aanvragen van uw testbereidheidsonderzoek!

One-pager

Beschrijving Solution Maintenance Service