Empowered

De suite van tools en oplossingen die Companial partners helpen tijd en geld te besparen

Jaar na jaar hoort Companial van haar partnercommunity dat de beschikbaarheid van middelen een van hun grootste zorgen is. Zonder de juiste middelen hebben partners problemen met het opschalen van hun bedrijf, worstelen ze om zich te onderscheiden van de concurrentie en verliezen ze deals. Ondertussen vergt het werven en laten groeien van talent jarenlange investeringen zonder garanties.

Met deze uitdagingen in gedachten hebben Companial en haar partnercommunity Empowered ontwikkeld om partners te helpen hun capaciteitsuitdagingen op te lossen, kansen te grijpen en de juiste reikwijdte van de aangeboden producten te garanderen. De Empowered-suite bestaat uit oplossingen en tools. Empowered is exclusief beschikbaar voor Companial-leden.

Empowered Business Central

Empowered Business Central is samen met de Companial Partner community ontwikkeld als antwoord op de capaciteitsuitdagingen in het Microsoft Dynamics ecosysteem. We werkten nauw samen om partners klaar te stomen voor succes, grote uitdagingen op te lossen en de juiste reikwijdte van de ontwikkelde oplossingen te garanderen. Daarmee is Empowered Business Central voor Professional Services, Manufacturing, Retail, Wholesale en Distribution ontwikkeld.

De scope bestaat uit de standaard functionaliteiten die duur zijn om te onderhouden en vrij standaard voor de industrie, wanneer de klant het zou verwachten in de Business Central. Empowered Business Central stelt Companial Partners in staat om meer standaard functionaliteiten aan hun eindklanten te leveren, grote bezwaren op te lossen en de activiteiten van de partner uit te breiden zonder dat er extra middelen nodig zijn.

Empowered Business Central is exclusief beschikbaar voor Companial Partners. Neem voor meer informatie contact op met uw PSM of laat een verzoek achter op de website.

Empowered tools

Empowered tools, om te beginnen Empowered Billing en Empowered Insights, helpen partners hun operationele efficiëntie te verbeteren. Empowered Billing helpt partners bij het beheren van hun terugkerende facturatiecyclus, waardoor het eenvoudiger wordt om hun eindklanten te factureren. Empowered Insights interpreteert cloud telemetriegegevens om partners inzicht te geven in het gedrag van hun eindklanten.

Partners over Companial:

“Companial really stands out compared to other partners when it comes to maintaining the community.”

Wilbert van Leeuwen Co-Founder at Peacock

“Personal relationship with Companial is a good fit, because we get good collaboration concerning strategic and operational topics.”

Michael Stritzinger CEO at Newvision Group

“It takes a lot of work to bring our customers toward a bright Dynamics 365 cloud future. And only collectively have we the resources to make it happen.”

Paul White CEO at The NAV | 365 People