Voor ISVs

ISV Ontwikkelingscentrum

Versterk uw oplossing

Companial is een officieel Microsoft ISV Development Center en Microsoft AIM Modernization Center. Wij begeleiden u in alle fasen van uw ISV reis met specifieke diensten op maat van uw unieke behoeften met als doel de winstgevendheid te verbeteren, de efficiëntie te verhogen, de capaciteit te vergroten en de totale kosten tot de markt te verbeteren.

Ons team ondersteunt Microsoft Dynamics ISV’s met hun apps, projecten en oplossingen om de kwaliteit en voorspelbaarheid te verhogen, de Go-to-Market te versnellen en innovatieve oplossingen te bouwen en te onderhouden.

Til uw bedrijf naar een hoger niveau en profiteer van onze professionele uitmuntendheid en diepgaande expertise

Schaalbaarheid bereiken

Concurrentievoordeel door innovatie

Begeleiding op maat

Technische uitmuntendheid

Klanttevredenheid

Onze ISV-specifieke diensten

Ontwikkeling van AI-oplossingen

De AI Solutions Development-service is afgestemd op uw unieke ISV-oplossing en richt zich op verbeteringen om de gebruikerservaring te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

ISV Oplossing Testen

Verbeter uw oplossingen door testen moeiteloos te maken met de expertise van Companial. Onze ISV Solution Testing vereenvoudigt het testen voor Microsoft ISV’s.

Meer informatie

ISV Oplossingen Onderhoud

Blijf op de hoogte van Microsoft’s release cycle. Updates worden automatisch uitgevoerd met korte tussenpozen. Om incompatibiliteit met nieuwe versies te voorkomen, bieden we een op maat gemaakte onderhoudsservice voor ISV-oplossingen die compatibiliteit garandeert.

Extensie Onderhoud voor Business Central

Ontwikkeling

Breid uw capaciteit uit. Ontwikkelingsservices geleverd door gekwalificeerde experts die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën!

Ontwikkeling voor Business Central

F&SCM Ontwikkeling

Heb je nog vragen?

Sabine Schorp

ISV Business Lead

"Ik zou Companial aanbevelen aan andere Partners. Het is van onschatbare waarde om iemand met hun ervaring en expertise te hebben die je helpt de juiste investeringen te doen voor de toekomst."

Daniel Schmid Hoofd portefeuille bij COSMO CONSULT

"Als we Companial niet hadden gevraagd om speciaal technische experts in te zetten voor ons project, was onze klant nooit live gegaan op de door hen gevraagde datum."

Tammy Radecke Programmamanager bij Western Computer

"Samen met Companial hebben we nu een cloud-first strategie en bereiken we stap voor stap onze doelen."

Johan Bakker Business Unit Manager bij 4PS

"Companial is erg professioneel en makkelijk om mee te werken, ik voel me rustig wetende dat de meeste taken die naar hen worden gestuurd op een uitzonderlijke manier worden afgehandeld. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met het werken met hun testers en ontwikkelaars."

Fredrik T Eriksson Product Owner bij SignUp Software

Waarom Companial kiezen als uw Dynamics partner?