Nieuws

Partner of the Year 2023

Vrijdag 16 juni 2023
Leestijd: 3 minuten

Companial is het grootste en snelstgroeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. We ondersteunen onze partners – resellers en ISV’s – met diensten gericht op het vergroten van omzet, het verlagen van kosten en het verbeteren van winstgevendheid. Onze partnergemeenschap is ons grootste en belangrijkste bezit.

Over de winnaars

Onze partners gaan verder dan verwacht en leveren slimme oplossingen die de complexe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd voor staan, oplossen. Van het faciliteren van virtuele communicatie en samenwerking tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te benutten met Azure cloudservices en meer, onze partners tonen een ware toewijding aan klanten, de impact van hun oplossingen op de markt en inzet van Microsoft-technologieën. Het is een eer voor ons om de Companial Partner Award uit te reiken aan twee partners die hierin uitblinken.

Ons partnernetwerk werkt samen en heeft een aanzienlijk verschil gemaakt door innovatieve en unieke diensten en oplossingen te bieden. Dit heeft een cruciale rol gespeeld bij het aanpakken van de uitdagingen waarmee de klantennetwerken van onze partners worden geconfronteerd.

Met trots maken we de winnaars bekend:

Partner of the Year 2023 – GMI Group NV
GMI-group

Fastest Growing Partner of the Year 2023 – ProFunctional bvba

Meer over nieuws