Dynamics 365 apps

D365 Customer Service

D365 Customer Service app implementatie kan u helpen een uitstekende klantervaring te bieden, de efficiëntie te verbeteren en de bedrijfsgroei van uw klanten te stimuleren.

Ga nieuwe D365 workloads aan door de eerste projecten te starten en op te leveren met Companial!

Voordelen die D365 Customer Services kan bieden:

Verbeterde klantervaring

Stel bedrijven in staat om consistente en gepersonaliseerde klantenservice te bieden via alle kanalen, waaronder telefoon, e-mail, chat en social media. Dit leidt tot meer klanttevredenheid en loyaliteit.

Verhoogde efficiëntie

Dynamics 365 integreert naadloos met Outlook en LinkedIn, zodat u moeiteloos op de hoogte blijft van bedrijfs- en contactgegevens en uw communicatie hierop kunt afstemmen.

Verbeterde inzichten en analyses

Voorzie bedrijven van realtime inzichten in klantgedrag, voorkeuren en feedback. Dit helpt bedrijven om trends en patronen te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen die hun klantenservice en algemene bedrijfsprestaties verbeteren.

Wat kan Dynamics 365 Customer Service app implementatie doen voor uw bedrijf?

Boek vandaag nog een consultatie!

Laten we praten over je huidige situatie en toekomstplannen. We leveren diensten van fit-gap analyse tot projectimplementatie en ondersteuning na go-live.

Implementatie diensten

Companial implementatie diensten bieden unieke mogelijkheden voor Partners die hun bedrijf willen uitbreiden door Dynamics 365 apps te implementeren.

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365 apps met het Companial Centre of Excellence, zonder uw team uit te breiden. Pas uw Dynamics 365 apps eenvoudig aan en vergroot uw marge met de expertise van Companial.

"Fit gap analysis went very smoothly, and took very little effort from the customer side, and also from our side, but at the same time, we delivered very extensive results, and gave very clear steps to the client. And this is what the customer is looking for in those fit-gap analysis projects."

Māris Miezītis Digital Mind SIA

"With Companial, we can fill in the gaps, that we are currently lacking while building our team and competence centers in all countries, that we are operating. Companial is really helping, and filling in that expertise."

Māris Miezītis Digital Mind SIA

Ik voel me zeker met de competentie en expertise niveau, en wanneer we naar potentiële klanten gaan, of al werken met bestaande klanten, voelen we ons niet als partners, maar als een team, het verstrekken van een oplossing voor de eindklant.

Māris Miezītis Digital Mind SIA
    Blijf op de hoogte

    In de steeds veranderende wereld van Microsoft-bedrijfstoepassingen is het moeilijk om alles bij te houden. Onze experts helpen u op de hoogte te blijven van alle nieuwe dingen die Microsoft te bieden heeft.

    Waarom Companial?

    Wilt u uw klantaccounts veiligstellen en extra marge verdienen zonder uw team aanzienlijk uit te breiden of te investeren in het opbouwen van capaciteiten op dit nieuwe gebied? U kunt gebruik maken van de grote pool van experts bij Companial, die u kunnen helpen de veranderende behoeften van uw klanten aan te pakken, bestaande accounts veilig te stellen en extra marge te verdienen.