Dynamics 365 apps

D365 Project Operations

Transformeer uw werk met de Dynamics 365 Project Operations app implementatie.

Krijg de zichtbaarheid, samenwerking en wendbaarheid die nodig zijn om succes in uw projectgerichte business te stimuleren – van prospects tot betalingen tot winst. Project Operations stroomlijnt de duur van zakelijke transacties en faciliteert een naadloos verloop van de eerste schatting tot de daadwerkelijke uitvoering. Verbeter de kwaliteit van dealmanagement door aanpasbare prijsopties, nauwkeurige offertes, prognosemogelijkheden, ondersteuning bij inschattingen en efficiënte contractadministratie te bieden en uiteindelijk uitzonderlijke ervaringen te leveren.

Voordelen die D365 Project Operation kan bieden:

Verbeterde samenwerking

Stel teamleden in staat om effectiever samen te werken aan projecten door een centrale locatie te bieden voor het delen van informatie.

Verhoogde efficiëntie

Automatisering van handmatige taken zoals tijdregistratie, onkostenbeheer en facturatie zorgt ervoor dat het team zich kan concentreren op het hoofddoel van het project.

Verbeterde zichtbaarheid

Real-time inzicht in projectprestaties om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen voor optimale projectresultaten.

Wat kan Dynamics 365 CE app implementatie doen voor uw bedrijf?

Boek vandaag nog een consultatie!

Laten we praten over je huidige situatie en toekomstplannen. We leveren diensten van fit-gap analyse tot projectimplementatie en ondersteuning na go-live.

Implementatie diensten

Companial implementatie diensten bieden unieke mogelijkheden voor Partners die hun bedrijf willen uitbreiden door Dynamics 365 apps te implementeren.

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365 apps met het Companial Centre of Excellence, zonder uw team uit te breiden. Pas uw Dynamics 365 apps eenvoudig aan en vergroot uw marge met de expertise van Companial.

"Fit gap analysis went very smoothly, and took very little effort from the customer side, and also from our side, but at the same time, we delivered very extensive results, and gave very clear steps to the client. And this is what the customer is looking for in those fit-gap analysis projects."

Māris Miezītis Digital Mind SIA

"With Companial, we can fill in the gaps, that we are currently lacking while building our team and competence centers in all countries, that we are operating. Companial is really helping, and filling in that expertise."

Māris Miezītis Digital Mind SIA

Ik voel me zeker met de competentie en expertise niveau, en wanneer we naar potentiële klanten gaan, of al werken met bestaande klanten, voelen we ons niet als partners, maar als een team, het verstrekken van een oplossing voor de eindklant.

Māris Miezītis Digital Mind SIA
Blijf op de hoogte

In de steeds veranderende wereld van Microsoft-bedrijfstoepassingen is het moeilijk om alles bij te houden. Onze experts helpen u op de hoogte te blijven van alle nieuwe dingen die Microsoft te bieden heeft.

Waarom Companial?

Wilt u uw klantaccounts veiligstellen en extra marge verdienen zonder uw team aanzienlijk uit te breiden of te investeren in het opbouwen van capaciteiten op dit nieuwe gebied? U kunt gebruik maken van de grote pool van experts bij Companial, die u kunnen helpen de veranderende behoeften van uw klanten aan te pakken, bestaande accounts veilig te stellen en extra marge te verdienen.